Vragen?

Wil jij ook meer overzicht en focus in jouw drukke leven? Weet je niet waar je moet beginnen?Heb je een vraag over de producten en diensten van helder&klaar. 

Neem contact op door een email te sturen naar info@helderenklaar.nl. Mails worden doordeweeks binnen 48 uur beantwoord.

Werkt je bij een gemeente of kom je in aanmerking voor zorg vanuit de WMO in Zeeland? Dan kan je ook bellen met 06-15128258.

Vragen?

Wil jij ook meer overzicht en focus in jouw drukke leven? Weet je niet waar je moet beginnen?Heb je een vraag over de producten en diensten van helder&klaar. 

Neem contact op door een email te sturen naar info@helderenklaar.nl. Mails worden doordeweeks binnen 48 uur beantwoord.

Werkt je bij een gemeente of kom je in aanmerking voor zorg vanuit de WMO in Zeeland? Dan kan je ook bellen met 06-15128258.

"Je bent eerlijk zonder te oordelen"

Vaak gestelde vragen

De producten van helder&klaar zijn perfect voor jou als;

 • je een drukke moeder bent die probeert alle ballen in de lucht te houden.
 • je niet weet niet hoe lang je het nog vol houdt op de manier zoals je het nu doet.
 • je bent het overzicht kwijt en weet niet waar je moet beginnen. Je dagen verlopen chaotisch en aan het einde van de dag heb je het gevoel dat je niets hebt gedaan.
 • je hebt het gevoel dat je faalt en voelt je vaak schuldig.
 • je tijd wil besteden aan de dingen die belangrijk zijn voor jou.
 • je zou zo graag wat tijd voor jezelf willen hebben. Een ongestoord momentje met een kopje thee!!! Je hebt er alles voor over.
 • je  bereid bent te kijken naar je eigen leven om te zien hoe je dingen anders zou kunnen aanpakken. Je bent klaar voor verandering. Je voelt vanuit je tenen ik wil dit anders doen!

De  producten en diensten van helder&klaar zijn niet voor jou als;

 • je eigenlijk denkt dat je geen goede moeder kan zijn met een goede carrière.
 • je jou gezondheid, welbevinden en gevoelens niet serieus neemt.
 • je niet bereid bent tijd en geld te investeren. 
 • je denkt dit te kunnen doen zonder moeite.
 • je eigenlijk wel goed gedijt in de vervelende situatie waar je nu in zit en het jou toch iets oplevert om constant achter de feiten aan te lopen.
 • je niet bereid bent naar je eigen leven te kijken en te onderzoeken waar er ruimte is voor verbetering.

Je zult tijd moeten investeren als je je leven wilt veranderen. Maar de hoeveelheid tijd die het je oplevert is vele malen groter dan de tijd die je er in stopt. Ik garandeer je minimaal een tijdsbesparing van 2 – 4 uur per week. 

Iedere situatie is uniek. Mijn ervaring is alleen dat meestal dezelfde mechanismen en patronen een rol spelen. En de tips tricks en hacks zijn universeel voor iedereen toepasbaar voor snel resultaat. Ik zit momenteel ook in een hele bijzondere situatie en het lukt mij ook dagelijks met om met ontspanning, overzicht en focus de dag door te komen en ook nog heel productief te zijn.

Wat zou jij besteden aan een weekendje wellness? Een dagje shoppen? Kinderkleding? Wat is jouw tijd en gezondheid waard? Hoe lang hou je dit nog vol? En wat zou er gebeuren als je nu niets zou doen?  Je kunt de principes en vaardigheden de rest van je leven gebruiken!

De training is gebaseerd op mijn ervaring met vrouwen die ook al heel veel hadden geprobeerd. Alleen hebben zij pogingen gedaan zonder een duidelijk plan of structuur. “Een beetje proberen” gaat niet werken. Je zult echt keuzes moeten maken!

Ik heb al veel vrouwen mogen helpen om hun leven op orde te krijgen. Ik lever met mijn bedrijf (in kader van de Wet Maatchappelijke Ondersteuning) zorg in Zeeland in 10 gemeentes. Dit zijn gezinnen waar het helemaal in soep is gedraaid. Trajecten van een jaar om alles weer op orde te krijgen. Opruimen in huis en hoofd. Het motiveren van moeders “at rock bottom” is  echt mijn ding! Ik kom ook in situaties met vervuiling en hoarding. Als die mensen het kunnen, lukt het jou ook!

Algemene gegevens helder&klaar

helder&klaar

Beukenstraat 6a-2

4462 TT Goes

info@helderenklaar.nl

06-15128258

KVK: 62514695

BANK: NL82KNAB0257062203

AGB: 98103594

helder&klaar en onderaannemers zijn allen lid van de beroepsvereniging. Klink op de afbeelding voor meer informatie.