Professional Organizer

Mom life Engineer

Auteur

 

Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat is voor iedereen anders. ⁠Met helder&klaar help ik ambitieuze vrouwen hun leven vorm te geven precies zoals zij dat willen!

Confession…

Ik ben eigenlijk een chaoot op zoek naar de heilige graal. 

Ik ben namelijk een bezige bij met een hoofd vol ideeën. Ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te bedenken maar ik vind het lastig om dingen af te maken. ⁠

Hierdoor hou ik mij al meer dan twintig jaar bezig met het aanbrengen van structuur om dingen leuker, mooier en makkelijker te maken. Eerst in de zorg en wetenschap en sinds zes jaar in mijn bedrijf als Professional Organizer en Life Engineer.

ik heb gezien en ervaren dat het combineren van een drukke baan en de zorg voor kinderen vaak lastig is

Ik ben 41 jaar, getrouwd en heb twee dochters van drie en zeven. Tijdens mijn werk in de zorg en wetenschap heb ik gezien en ervaren dat het combineren van een drukke baan en de zorg voor kinderen vaak lastig is. Daarnaast ‘moet’ je ineens voldoen aan een hoop verwachtingen en normen van anderen als je moeder wordt. Ik vind dat elke vrouw haar eigen weg moet gaan in moederschap en ambitie. En dat zal voor iedereen anders zijn.

⁠Met mijn helder&klaar methode heb ik al veel vrouwen geholpen hun leven in te richten precies zoals zij dat willen.

Vorig jaar werd ik zelf ook weer met mijn neus op de feiten gedrukt.

Het helder hebben van je prioriteiten is zooo belangrijk!  Mijn dochter bleek een aandoening aan haar afweer te hebben. Een hoop zorgen erbij. ⁠Gelukkig groeit ze er waarschijnlijk overheen. Ze kon niet meer naar de opvang en ik bleef van de één op de andere dag thuis om voor haar te zorgen. ⁠Ik heb alleen een druk bedrijf waar ook andere mensen in werken en hen een leverplicht (ik lever zorg in 10 Zeeuwse gemeenten voor de WMO). Dus ik kon niet zomaar alles on hold zetten. Mijn man werkt in de zorg en kon ook niet minder werken. Gelukkig konden mijn onderaannemers mijn klanten overnemen en regel ik nu vooral de administratie.⁠ En nu ik met mijn dochter thuis ben, is ze gelukkig veel minder ziek, compenseert ze haar dip in haar groeicurve weer en bloeit ze helemaal op.

⁠Na de eerste schrik en veel geregel zag ik dit moment toch als een kans om een paar dromen te verwezenlijken. Ik werk nu als mijn man thuis is of mijn dochter slaapt. Ze slaapt maar twee uurtjes maar ik ben super gefocust en krijg ook grote projecten af zoals het maken van de helder&klaar planner. ⁠

WERK MET MIJ

Wil jij ook je leven in richten zoals jij dat wil? Je tijd besteden aan de dingen die echt belangrijk zijn? Meer overzicht en focus? Tijd voor jezelf?

Of heb je een vraag?

Klik op onderstaande button voor contactinformatie.

Kwaliteit, professionaliteit en innovatie

Zorgverlener WMO

helder&klaar heeft een contract met 10 Zeeuwse gemeenten om zorg te leveren. Hiervoor moet helder&klaar aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Lees hier meer over.

 Beroepsvereniging NBPO

Iedereen die voor helder&klaar met klanten werkt is aangesloten bij de (enige) Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Lees hier meer over.

Zorg en Wetenschap

Door een achtergrond in zorg en wetenschap wordt er ‘out of the box’ gedacht. helder&klaar werkt mee aan de innovatie van de zorg in kader van de WMO in Zeeland.