© 2015 helder&klaar All rights reserved | algemene voorwaarden | disclaimer
Klik op de Linked-in button voor mijn volledige cv.

Over

Organizen zit in mijn natuur. Ik ben altijd op zoek naar hoe iets makkelijker, beter en sneller kan. Ik vind het heerlijk om een oplossing voor een berging te bedenken, waardoor de ruimte zo efficient mogelijk wordt gebruikt. In mijn werkverleden heb ik dit gebruikt om werkplekken en processen te organiseren of te optimaliseren.
Ik ben creatief en heb een passie voor kunst. Ik teken, schilder en fotografeer ook zelf.  Mede door deze ervaring heb ik een sterk gevoel voor vormgeving, styling en kleurgebruik. Wat ik ook gebruik bij het organizen.

Daarnaast heb ik tien jaar in de zorg gewerkt. Voor dit werk moest ik nauwkeurig werken en had ik veel verantwoordelijkheid. Bij dit werk hoort een geheimhoudingsplicht. Het is voor mij vanzelfsprekend dit door te voeren naar mijn organizing-praktijk.  Ik heb ervaring in het begeleiden en opleiden van mensen.

Ik heb ondervonden dat het in persoonlijk heftige perioden moeilijk kan zijn om je huis opgeruimd te houden omdat je er geen tijd voor hebt, je wel andere dingen aan je hoofd hebt of het fysiek niet kunt. Hierdoor begrijp ik dat het niet lukt en dat het misschien moeilijk is om te beginnen of om hulp te vragen. Je hoeft je niet te schamen voor je huis en spullen. Heb je alleen een zetje nodig of wil je hulp bij het organizen van je hele huis? In een gratis kennismakingsgesprek kijken we wat de wensen en behoeften zijn. Mijn diensten worden op maatgeleverd. Dus bel of mail me dan kom ik snel helpen!
Marije Ruijtenberg - van der Kaap
mail naar     info@helderenklaar.nl
tel:  06 -15128258 of 
0113 - 851783
BLOG
helder&klaar | hulp bij opruimen | Professional Organizer